13 Ağustos 2015 Perşembe

Erbakan hoca 23 Yıl Önce IŞİD'i anlatmış




Erbakan hoca, 23 yıl önce IŞİD'i böyle anlatmış :
Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan'ın 23 yıl önce yaptığı bir konuşma internette izlenme rekoru kırıyor. 1991'de yapılan Körfez Harekatından sonra, TBMM kürsüsünden yaptığı konuşma günümüze ışık tutuyor.



Suriye'de taş üstünde taş kalmadı; Irak'ta yıkım sürüyor ve kan gövdeyi götürüyor. Alev topuna dönen bölgedeki ateşi çevre ülkere de sıçramak üzere. Milyonlarca insan göç etti. IŞİD terörü bitmek bilmiyor. Tüm bunlara baktığımnızda, son günlerde internette dönen bu video rahmetli Necmettin Erbakan hocanın öngörüsüne hayran bırakıyor.

22 YIL ÖNCE BUGÜNÜ GÖRDÜ

Erbakan, yaptığı konuşmada tam 23 yıl önce günümüzü anlatıyor.

TIKLANMA REKORU KIRIYOR

Türk siyasetinin en önemli simalarından biri olan Necmettin Erbakan'ın 1992 yılında Refah Partisi lideri olarak, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşma şu günlerde tıklanma rekorları kırıyor.

Erbakan, bundan tam 23 yıl önce Türkiye'nin bugünlerde çokça başını ağrıtan bir krizin geleceğini işaret etmiş ve ısrarla uyarmıştı.

2011 yılında vefat eden Erbakan Hoca'yı dinleyenler arasında Abdullah Gül ve bir çok AK Partili isim de bulunuyor.

İŞTE O KONUŞMA:

"Sayın milletvekilleri!

Amerikalı bir albay bizim bir gazetecimize şunları söylüyor. Daha Körfez Savaşı bitmemiş. Harpten önce söylüyor bunları!

Eliyle harita üzerinde göstererek diyor ki:

-İşte Kürt Devleti bu bölgede kurulacaktır! Savaş bitecek, Saddam çökmüş olacak! Bu yörede devlet kalmayacak! Devlet otoritesinden yoksun bir boşluk doğacak! Kürtler bir devlet kurarak buradaki boşluğu dolduracaklar! Belki de Türkiye'den toprak isterler.

Diyor. Kendisine:

-Türkiye bunu kabul etmeyeceğini açıklamış bulunuyor.

Dendiğinde:

-O zaman çarpışacaksınız!

Diye cevaplıyor. Tekrar kendisine deniliyor ki:

-Türkiye'nin düzenli orduları, silahları, topları, tankları, uçakları, füzeleri var! Böyle bir büyük güce nasıl karşı koyarlar? Hem gerek Suriye, gerek İran; Irak'ın toprak bütünlüğü için açık tavır koymuş bulunuyorlar! Onların da bölgede böyle bir Kürt Devleti oluşumuna göz yumacaklarına nasıl ihtimal veriyorsunuz?

Dendiği zaman, Amerikalı albayın söylediği sözler şunlar:

-Irak'ın kuzeyindeki Kürtlerin de yakında çok silahları olacak! Saddam'ın bıraktığı silahlar onlara kalacak! Belki Türkiye'de sizinkilerden bile ileri silahları olacak! Uçakları, tankları, topları, füzeleri, zırhlıları, helikopterleri, üsleri, havalimanları, vesaire!

Ne zaman söyleniyor bu sözler? 1991 Körfez Harbi'nin başında. Daha Körfez Harbi yapılmamış!

Muhterem milletvekilleri, aziz milletimizin evlatları!

Bu okuduğum vesika neyi gösteriyor?

ABD, bu dış güçler, İsrail, bütün bu olayların hepsini planlı olarak yapıyor. Onların uzun vadeli planları var. Batılı ajanlar bölgede cirit atıyor.

Onların bu uzun vadeli planları var da, bizim, kısa, orta ve uzun vadeli planlarımız nerede? Kim yapacak bunları? İşte yapması icap edenler bir plan sahibi olmadıkları gibi, sadece onların planlarına alet oluyorlar! Bak onlar, Ortadoğu'da Müslüman ülkeler arasında işbirliği olmasın, Türkiye Suriye ile, Türkiye Irak'la, Türkiye İran'la çatışsın istiyorlar ve bunu gerçekleştiriyorlar. Öyleyse bu emperyalizm ve Siyonizm'in planlarını bozmamız lazım!"

YENİ AKİT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder