13 Ağustos 2015 Perşembe

Abdülhamid in ihtiyarlar konseyi ile tanismasi







Abdülhamid'in İhtiyarlar Konseyi ile Tanışması
Abdülhamid Han'ın gizli ve en büyük sırrı ne?

Bir çoğumuzunda izlediği ve halen izlemekte olduğum Kurtlar Vadisi dizisindeki ihtiyarlar heyeti veyahut ihtiyarlar konseyi gerçek mi?

Hepimizin izlerken düşündüğü olayı araştırmalarımız ve ele geçen osmanlıca olan metinlerden çeviri ile izleniminize sunduk.


Abdulhamit Han bilinmeden bugünün Türkiye'si bilinemez.!



Teşkilat
Onlar; Oğuz Kağan'dan bugüne kadar, Türk'ün devlet-i ebed müddet fikrini devam ettiren gizli teşkilatın liderleriydi... Kimi, Gök-Türk Devleti'ni; kimi, Selçuklu Beyliği'ni; kimi, Osmanlı İmparatorluğu'nu; kimi de Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmakla görevlendirildi. 

Nizamülmülk'ten İmam-ı Gazali'ye, Selçuk Bey'den Mevlana Celaleddin-i Rûmi'ye, Osman Bey'den Dursun Fakih'e, Sultan Abdülhamit'ten Enver Paşa'ya ve Mustafa Kemal'den Turgut Özal'a kadar birçok isme; Teşkilat'ın gizli sancağı emanet edildi. Pakistan'da, Afganistan'da, Lübnan'da, Azerbaycan'da, Bosna'da; Osmanlı Devleti'nin bakiyesinde kurulan elliye yakın devletin harcında Onlar'ın gizli faaliyetleri vardı.

Ve bugün; Türk'le Kürt'ü, Türk'le Fars'ı savaştırmak isteyen Kaos Düzeni'nin mimarları, hesap etmedikleri bir gerçekle yüzleşmeye başladı:

 Teşkilat'ın askerleri, yeni bir düzen için geri dönüyorlardı...

Çam da bizim, kozalak da bizim!

Teşkilat-ı Mahsusa, Osmanlı Devleti'nin son istihbarat teşkilatı idi. Kurulduğu günlerde, kabinedeki bakanların birçoğu ve üst düzey komutanların büyük bir kısmı dahi böyle bir örgütün varlığından haberdar olmamıştı. Örgütün, Trablusgarp'tan Hindistan'a kadar yüzlerce hücresi ve bu hücrelere kayıtlı binlerce ajanı vardı. Üyeleri arasında Mustafa Kemal, Enver Paşa, Celal Bayar, Eşref Kuşçubaşı, Kazım Karabekir, Fuat Balkan, Süleyman Askeri ve Fevzi Çakmak gibi birçok ünlü sima da bulunuyordu.

Teşkilat-ı Mahsusa, Birinci Dünya Savaşı ve sonrasında yaptığı gizli çalışmalarla, elliden fazla devletin kurulmasını sağladı. Teşkilat'ın gizli hücreleri, aradan yüz yıl geçmesine rağmen henüz ortaya çıkarılamadı.

Selman Kayabaşı, bu heyecan verici kitapta Kıbrıs'ta Türk Mukavemet Teşkilatı'nı kuran, Bosna Hersek'in bağımsızlığını kazanmasında büyük pay sahibi olan ve son olarak Kerkük'te ortaya çıkan Teşkilat'ın; Musul'dan Semerkand'a, Lübnan'dan Pakistan'a, Roma'dan Selanik'e ve Azerbaycan'dan Kafkasya'ya kadar, günümüzdeki faaliyetlerinin izini sürüyor.

Tarih:
"Mustafa Kemal, saltanatı yıkmak ve yerine Cumhuriyet rejimi kurmak istiyor. Şu halde nasıl olur da onu lider tayin ederiz Sultanım?"

İstihbarat
"Kurşunun hesabını üç kişi bilir: Bir kurşunu veren, bir kurşunu ateşleyen, bir de kurşunu yiyen..."

Siyaset
"Şehir'de şehir kanunu; it'le dalaşacağına, çalıyı dolaşacaksın. Dağ'da dağ kanunu; it'le dalaşacağına, it'le dolaşacaksın..."


100 yıl önce Abdülhamit bugün Erdoğan!

Tarih yeniden tekerrür ediyor!
"100 yıl önce Abdülhamit bugün Erdoğan"
Tezgah hep aynı!
Nasıl mı?
100 yıllık bir aradan sonra O el yine Filistin'e uzanmıştı.
Sadece uzanmakla da kalmamış, Filistin'i imar etmişti.
Bosna'da kardeş olduğumuzu hatırlatmıştı.
Nerede zulme uğrayan Müslüman var ise ilk Erdoğan'a ayağa kalkmıştı.
Bosna'da Müslümanların katledilişini seyreden İki yüzlü dünyaya dünya 5'ten büyüktür demişti.
Yıllardır Filistin topraklarında Müslümanları katleden Siyonizme Terörist ve katil olduğunu haykırmıştı.
Bu, Ortadoğu'yu kana bulayan, Müslümanları sömüren ve katleden 100 yıllık sisteme başkaldırıydı!
Türkiye 100 yıllık bir aradan sonra tekrar ayağa kalkıyordu!
BATI'nın karşı çıkmasına rağmen 3.Havalimanını inşa etmişti.
Abdülhamit'te böyleydi!
Tüm karşı çıkmalara rağmen Arabistan'a kadar raylarıe döşemişti.
Kendi silahını,topunu ve araçlarını üreten ecdad, dört kıtaya hükmetmişti!
Yeni Türkiye ecdadının izindeydi!
Milli projeler tek tek hayata geçiyordu!
Yine 100 yıllık bir aradan sonra kendi silahımızı, topumuzu ve aracımızı üretiyorduk!
Osmanlıyı Osmanlı yapanda buydu!
Siyonizm bunu çok iyi biliyordu!
Yeni Türkiye'nin bu hamleleri yeniden Osmanlının tarih sahnesine çıkması demekti!
Abdülhamid Han'da Osmanlıyı yeniden böyle diriltmek istiyordu!
Bunun için Abdülhamid bir an önce durdurulmalıydı!
Bugün Erdoğan'ı durdurmak istemelerinin sebebi budur!
Eğer Yeni Türkiye Osmanlı ruhunu canlandırır ise bu 100 yıllık sistemin çökmesi demekti!
Halep'te, Filistin'de, Arakan, Somali ve Sudan'da Erdoğan posterlerinin ve Türk bayraklarının evlere ve işyerlerine asılması birilerine Abdülhamid dönemini hatırlatmıştı!
Bu yeniden dirilişin habercisiydi!
Anadolu ayağa kalkmak üzereydi!
Ve derhal durdurulmalıydı!
Abdülhamid gibi Erdoğan'da suikastlere, darbe girişimlerine ve karalama operasyonlarına hedef oluyordu.
Tarih yeniden tekerrür ediyordu!
Çünkü bu toplum onca acılara rağmen Tarih'ten dersler çıkaramamıştı!
Abdülhamid geçte olsa anlamıştı fakat Erdoğan'ı anlamamakta ısrarcıydı!
Çünkü birileri bunu istiyordu!
Erdoğan kimse anlamamalıydı!
Halep ve K.Irak ile birleşerek Ortadoğu'daki Anglo Amerikan Siyonizminin sistemini yıkmak istediğini kimse bilmemeliydi!
Birbirinden koparılan, ayrıştırılan Araplar, Türkler ve Kürtlerin yeniden bir araya gelerek bu düzene başkaldırdığını kimseler anlamamalıydı!
Bu ülkenin insanlarını soyup soğana çeviren Küresel Siyonist Baronlara karşı Erdoğan'ın verdiği mücadeleyi kimseler duymamalıydı!
Herkes Erdoğan'ın mal varlığının peşine düşmeliydi!
Lakin kimseler bu ülkedeki sadece 3-5 aileye verilen Siyonist Baronların marka distribütörlüklerini, banka, medya vs. şubelerini bilmemeliydi!
Neden Küresel markalar hep bu ailelere veriliyordu?
Ya da neyin karşılığında veriliyordu?
Neden sadece Siyonist Baronların Türkiye ortaklarının medyası ve gazetesi Erdoğan'a saldırıyordu?
Kimse bu soruları sormuyordu!
Ve neden bu yerli Baronlar medya kuruluşlarında ya da gazetelerinde Erdoğan'ın kendilerine "Dünyanın en yüksek faizlerini alıyorsunuz. Bu faiz tefeciliğine bir son verin!" "Halkımı size soydurmam!" sözlerine yer vermiyordu!
İşte, dün Abdülhamid'e savaş açanlarda bunlardı.


Bilin istedim...

FATİH KELEŞ

ABDÜLHAMİT 'İ ANLAMAK
Çanakkale harbi bütün şiddetiyle devam ederken; hem İngilizler hem de İstanbul-Osmanlı devlet ricali, müdafaa hattının çökeceği, boğazın geçilip, İstanbul’un işgal edileceği kanaatiyle gün saymakda idiler.
Hükümetin, pâyitaht’ın Anadolu’da münâsip bir yere nakli için verdiği kararı Pâdişâh Mehmed Reşat da tasdik eder.
Birkaç sene evvel tahttan indirilen Sultan Hamid, o sırada Beylerbeyi sarayında tutulmakdadır.
Sadrazam Talat Paşa ile Harbiye nâzırı ve Başkumandan vekili Enver Paşa onu ziyaretle, durumu ve kararı anlatarak kendilerinin nereyi tercih edeceğini sorarlar Sultan Hamid meseleyi anladıktan sonra şunları söyler:
–“Bir kere, ne yapıp edip bu harbe girmemeniz gerekirdi; girdiniz.
-Saniyen, mecbur kalındı ise, kara devleti olan Osmanlı’nın İkisi de kara devleti olan Almanya+ Avusturya ile değil., deniz devleti vasıfları çok daha ağır basan İngiltere+Fransa+İtalya ile ittifak etmesi icap ederdi; aksini yaptınız. Bunu da mı akıl edemediniz?
-Sâlisen, ben Çanakkale’yi öyle tahkim ettim ki, eğer bu durumunu muhafaza edebilirseniz müttefik donanma ve orduları değil, bütün dünyâ gelip dayansa oradan geçip İstanbul’u işgal edemezler.
-Dördüncüsü, dedem Fâtih İstanbul’u fethettiğinde Bizans imparatoru Konstantin, surların iç kesiminde muharebe kıyafeti ve elinde kılıcı ile ölü bulundu. Ben Osmanoğlu Abdülhamid Konstantin’den daha üstünüm. Çanakkale yarılırsa, düşman ancak benim cesedimi çiğneyerek İstanbul’u işgal edebilir.
-Siz nereye giderseniz gidin, ben buradan bir yere gitmem” der.
Talat Paşa, geri dönerken şu soruyu sorar Enver Paşa’ya:
–“Sultan Hamid’i devirmekle yediğimiz haltı şimdi anlayabildin mi?”(1)
Peki, “yediğimiz Haltı” ifadesi bu millete neye malolmuştur?
Bunu 1882 Yılında Kahire’de yazdığı bir kitapta İngiliz diplomatı, Wilfred S. Bulunt, “İslam’ın geleceği” isimli eserinde (oyunu bildiği için olmalı) 27 yıl evvel açıklamıştır.
-“..Yalnızca bir zaman meselesi olacaktır. Bu yüzden inanıyorum ki İslam, sadece Avrupa ve Batı Asyadaki bir siyasal kayba değil, ayrıca Rusya’nın yutacağı Müslüman nüfusunun bulunduğu Osmanlı topraklarının kaybına hazırlıklı olmalıdır. Tabii Avrupa’nın bunca asırdır Müslümanlığın simgesi olarak gördüğü Osmanlı Türklerinin bir gün Müslümanlıktan çıkmaları tarihin ilginç bir intikamı olacaktır. Yine de bu, çocuklarımızın veya torunlarımızın yaşayarak görebilecekleri bir intikamdır. (Sahife;96)
Neticede bir darbe ile iktidara gelen (aslında getirilen) İttihatçılar 1.Dünya Harbi’ne girer ve 24 Temmuz 1923’de Lozan Antlaşması ile Bir İmparatorlu’ğu bitirirler.
15 Ocak 1924 tarihinde İngiltere Kralı V. George, Avam Kamarası’na yaptığı açış konuşmasında, Lozan’ı ilgilendiren bir kanun tasarısının derhal görüşülmek üzere Parlamentonun gündemine geleceğini belirttikten sonra şu çarpıcı cümleyi sarf eder: “Bu tasarı kabul edilir edilmez Lozan Antlaşması onaylanmış olacak ve YENİ BİR ÇAĞ AÇILACAKTIR..” (*)

“Turan olalım derken viran olduk…”
“Hürriyet Kahramanı” ilân edilen Enver Paşa, Mondros Ateşkesi sonrasında 1 Kasım 1918 Cumartesi gecesi bir Alman denizaltısı ile ülkeyi terk ederken, yâveri Mersinli Cemal Paşa’ya,
-“Paşam, bütün ef’âlimin (eylemlerimin) hesabını vermeye hazırım.. Turan yapacaktık, viran olduk. Bizim en büyük günahımız, hatamız Sultan Hamid’i anlayamamaktır. Yazık paşam, çok yazık! Siyonistlerin oyununa âlet olduk ve onların hıyanetine uğradık!”(2 ve 3)

Siyonizm ile Anadolu Çocuklarının kavgası!


Dünya iki kutupluydu!
Bir tarafta ABD diğer tarafta ise Sovyetler!
Sovyetler yıkıldı!
İngilizlerin ve Siyonizm’in arka bahçesi ABD süper güç olduğunu ilan etti!
Oyun burada başladı!
Tek dünyacılar İmparatorluk için tek bir masa etrafında toplandı!
Yeryüzündeki tüm enerji kaynakları ve değerli madenler tespit edildi.
İleride doğması muhtemel güçler, tarihsel genleri ile masaya yatırıldı!
Bu ülkeler Hindistan, Yugoslavya, Sovyetler, Çin, Bangladeş, İran, ve Türkiye!
Hindistan'ı parçaladılar!
Yugoslavya'nın parçalanmasını hızlandırdılar!
Sovyetlerin bağrından onlarca devlet çıkardılar!
Çin'de Komünizm maskesi altında el altında kendi iş güçlerini yarattılar!
Tüm Küresel Emperyalist şirketlerin fabrikaları nerede?
Öyle ya, Çin'de Komünizm vardı!
Komünizm adı altında 5 Dolar aylık maaş ile köle gibi çalıştırılarak Emperyalizmin işçisi olan Çinliler!
Çin parasının üzerindeki işaretleri dikkatle inceleyiniz!
İran'da CIA eli ile darbeler yaptılar!
İran'ı kendi kontrol noktalarına çektiler!
İran ile ABD arasındaki dövüş tamamen danışıklı bir dövüşten ibarettir!
Bu konuda araştırmalar yaparak ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınızdır!
Türkiye'de kendi yönetimleri oluşturdular!
Medya, Asker, Yargı ve Bürokrasiyi tamamen kontrol altına aldılar!
Özellikle ülkemizdeki bazı medya organlarının tarihçesini incelemenizi öneririm!
Türklük, Atatürkçülük ve Kemalizm maskesi altında kitleleri kontrol altında tuttular!
Türkiye'yi Orta Asya ve Ortadoğu'yu kontrol etmek için bir üs haline getirdiler!
Tek dünyacılar tek merkezden dünyayı yönetecek zemine hızla götürdüler!
Ortadoğu'da gıkını çıkaran Halklar olur ise tepelerine İsrail binecekti!
Tek dünyacılar Ortadoğu'daki Bekçisiydi İsrail!
Bunun için İsrail'e gereken tüm yardımları sağladılar!
Bazı hesaplarda yanıldılar!
Hindistan'ı parçalarken Pakistan gerçeği ile yüzleştiler!
Fakat bu tek dünyacılar için mühim bir mesele değildi!
Kendi silahını, enerjisini ve teknolojisini üreten Pakistan durdurulmalıydı!
Pervez Müşerref'i yönetime getirdiler!
Tek dünyacılar ne emreder ise Pervez Müşerref yerine getiriyordu.
Pakistan Halkı gerçekleri zorda olsa görmeyi başarmıştı!
Pervez Müşerref alaşağı edildi!
Tek dünyacılar için çareler tükenmiyordu!
Devreye taşeron örgütleri soktular!
Pakistan asla kafasını kaldırmamalıydı!
Halk daima korku içerisinde olmalı ve ülkenin gündemini daima Terör oluşturmalıydı!
Türkiye'de de durum aynıydı!
Halk asla uyanmamalıydı!
Halkı uyandıracak Liderler sahneye çıkar ise Asker devreye girecekti!
Devreye giren Asker ise mesajı iletecekti!
"Bizim çocuklar işi bitirdi!"
Tek kutuplu dünyanın ömrünü uzun görenler yanıldı!
Baskı altındaki ezilen halklar birer birer uyanmaya başladı!
Pakistan kendi nükleer silahlarını üretmeye başladı!
Erdoğan önderliğinde Türkiye yeniden uyanışa geçti!
Türkiye'yi durdurmak için her yolu denediler!
Asker'den Yargıya, Medya'dan bürokrasiye tüm silahlarını kullanmalarına rağmen başaramadılar!
Tek dünyacılara CIA mesajı iletiyordu!
"Türk Ordusu yakın bir zamanda ANADOLU Çocuklarının
Hakimiyetin de olacak. İşte o zaman, şahin bir Türkiye ile yüzleşmek zorundayız!"
Tek dünyacılar panik içerisinde!
Ortadoğu'daki 100 yıllık kazanımlarını ve Orta Asya'ya açılan kapılarını kaybetmek üzereler!
Bunun için "Erdoğan 7 Haziran'da kaybetmeli" diyorlar!
En büyük tedirginlikleri İsrail'in güvenliği!
Türkiye'yi durduramazlar ise Ortadoğu'daki tüm dengeler değişecek!
Bunu gören İsrail Haaretz Gazetesi çağrıda bulunuyor!
"Türkiye'yi durdurmalıyız!"
Türkiye'nin dirilerek tekrar tarih sahnesine çıkması büyük bir domino etkisi yapacak!
Pakistan, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri, Afrika Halkları ve yeniden Osmanlının hayalini kuran Araplar bu domino etkisinin aktörleri olacak!
En büyük korkuları bu domino etkisi!
Bunun için Yeni Türkiye'yi durdurmaları şart!
Aksi halde Osmanlı'dan daha büyük bir güçle yüzleşmek zorunda kalacaklar!
7 Haziran dönüm noktası!
Ya onlar kazanacak ya da Anadolu çocukları!


FATİH KELEŞ

3 yorum:

  1. OSMANLIYI MÜSLÜMANLAR İSLAMİYETLE YÖNETİLMESİN DİYE YIKTILAR ŞİMDİ DEMOKRASİ VARSA DEMOKRASİYİ GETİRENDİR OSMANLININ KATİLİ HANİ HAİNLİKLERİ GİZLENİP TÜM DÜNYAYA KAHRAMAN DİYE SEVDİRİLİP EZBERLETİLEN BİR OSMANLI PAŞASI VARDIR FİLİSTİN İHANETİNİ YAPAN KİŞİDİR ÖYLE BİR HAMLEDİR Kİ OSMANLININ YIKILIŞINDA DOMİNO ETKİSİ YAPMIŞTIR
    MİLLETİN EN BÜYÜK DÜŞMANIDIR VE KAHRAMAN DİYE BİLİNİR MALESEF SİZCE BUNLARI İHTİYARLARI DEŞİFRE ETMEDEN YOK ETMEDEN YAPABİLİRLERMİYDİ TEKRAR TEŞKİLAT CAN BULMUŞTUR TURAN DEVLETİ KURULACAKTIR ŞÜPHENİZ OLMASIN HADİSLE SABİTTİR

    YanıtlaSil
  2. İSLAM BAŞKA BIR YÖNETİM ŞEKLİNİ KABUL ETMEZ
    DEMOKRASİNİN DİNİMİZE GÖRE PUT PERESTLIKTEN FARKI YOKTUR TÜRKLER TEKRAR İSLAMİYETLE YÖNETİLECEK VE DÜNYAYA ADALETİN GELİSİNDE BAŞ ROLDE OLACAKTIR BİZİM MAYAMIZDA VAR LİDERLİK BİZ ÜMMETİN UMUDUYUZ VE HERLES BİLSİN Kİ İNTİKAMIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE ALACAGIZ

    YanıtlaSil
  3. Harrah's Cherokee Casino & Hotel - Dr. MD
    We have been working diligently 영천 출장샵 for Harrah's 의정부 출장안마 Cherokee Casino & Hotel, 제주도 출장안마 offering an unparalleled travel experience, complete with guest reviews, Owner: Harrah's Entertainment CoAs for property 정읍 출장안마 amenities: Valet 보령 출장마사지 parking fee: $1 per night (USD)Location: 8.5 Rating: 4.8 · ‎1,566 reviews

    YanıtlaSil