23 Ağustos 2015 Pazar

PKK 40 KIZI DAĞA KAÇIRIP TECAVÜZ ETTİ .
















BU SAVAŞ KÜRTÜRK DEĞİL
MÜSLÜMAN - KAFİR SAVAŞIDIR

PKK 40 KIZI DAĞA KAÇIRIP TECAVÜZ ETTİ .


"Bir ilçemizde kadınlar gece vakti 'toplantı var' denilerek evlerinden alınıyor, kocaları karşı çıkınca da ölümle tehdit ediyorlar. Bir ilimizde 40'a yakın genç kız dağa kaçırılarak , 40 kıza da tecavüz ediliyor ve 'siz bu halde ailelerinize dönemezsiniz' denilerek orada zorla tutuluyor.

İnsanlarımız namuslarıyla tehdit ediliyor. İslam dininin insanları köleleştirdiği savını ortaya atarak, inançlı vatandaşlarımıza Marksist, Leninist bir düşünce biçimini aşılamaya, onları kendi emelleri için kullanmaya çalışıyorlar.

PKK'nın dağ kadrosunda 6 bin civarında çocuk bulunuyor. Sadece son iki yıl içinde bölgemizde 20 yaşın altında 22 kişi, ya teslim olmuş ya kaçırılmış ya da güvenlik kuvvetlerimize yapılan saldırılarda yer almıştır."

AĞRI VALİSİ / Musa Işın



PKK KÜRTLERİN YAŞAM HAKKINI ELLERİNDEN ALIYOR
PKKHDP KIZLARINIZI İĞFAL EDEN,DAĞDAKİ BARONLARA PEŞKEŞ ÇEKEN ÖRGÜTLERDİR.

EY KÜRT KARDEŞİM PKK-HDP BİRDİR ve AYNIDIR :


İnsanların namuslarıyla tehdit edildiği , Kürtçülük perdesi altında, canına, malına, namusuna, mukaddesatına düşman olan ve Kürtleri yok etmeye çalışan cani bir örgütle karşı karşıya olunduğunuzu fark edin .

"Sizin adınıza sizi öldüren, haraç toplayan, araçlarınızı yakan, gencecik kızlarınızı iğfal eden, dağdaki baronlarına peşkeş çeken, Kürt halkının kutsal bildiği bütün değerlerine savaş açan bir örgütün, Kürtler'in hakkını savunduğunu aklını, izanını, vicdanını, insafını kaybetmemiş hiç kimse iddia edemez"


PKK’LI ÇOCUK GERÇEĞİ : PKK'NIN DAĞ KADROSUNDA 6 BİN 300 DOLAYINDA ÇOCUK BULUNUYOR.

PKK’nın dağ kadrosunda 6 bin civarında çocuk bulunduğunu hatırlatan Vali… acı tabloyu şö özlerle özetledi; “Sadece son iki yıl içerisinde bölgemizde 20 yaşın altında 22 kişi ya teslim olmuş, ya kaçırılmış ya da güvenlik kuvvetlerimize yapılan saldırılarda yer almıştır. Geçtiğimiz yıl 10 tane üniversite öğrencisi, 2 tane lise öğrencisi kız terör örgütü tarafından dağa kaçırılmıştır. Şehir yapılanmalarında bir sürü gencimiz kandırılarak, ellerine silah verilerek çatışmaya sokulmuştur. Ama PKK bu vahşi yüzünü kapatmak için çatışmalarda ölü olarak ele geçirilen kişilerin üzerinden ajitasyon yaparak karalama kampanyası yürütüyor. Seçimden önce kaçırılan 21 kişinin, 2 lise ve 10 üniversite öğrencilerinin, seçimin hemen akabinde kaçırılan 70 kişinin yaş ortalamasını sormak lazım. Bunların çoğunluğu 15-19 yaş arası.”
Selahattin Demirtaş, çocuklara teröristçilik oynatırken sen tatildeymişsin doğru mu?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder